Umetne trave za okolico

V programu umetne trave za urejanje okolice vam ponujamo širok izbor UV obstojnih umetnih trav, ki so idealna izbira za zagotavljanje dodane vrednosti. Ustvarjajo občutek prefinjenosti, namenjene so javnim prostorom, javnim vrtom in parkom, igralnim conam ter urejanju domačih vrtov in teras oziroma povsod tam, kjer je obremenitev za naravno travo prevelika. Vsi izdelki so nastali z namenom ustrezati potrebam najbolj zahtevnih kupcev in z jasnim ciljem, da so varni za otroke in živali. Umetna trava je idealna izbira površine, ker nam omogoča uporabo skozi vse leto, pri tem pa ohranja naravni in dolgotrajni videz ter je enostavna in poceni za vzdrževanje.

Z razvojem novih modelov umetne trave in polnil za umetno travo se vedno znova prilagajamo potrebam kupcev. Vedno bolj se usmerjamo tudi v pridobivanje povratnih informacij, želja in potreb kupcev ter jim s pomočjo naprednih tehnologij nudimo prilagojeno storitev, tako športno obarvano kot tudi s prijetnimi prednostmi za vaš dom.

SINTETIČNA TRAVA ZA KRAJINSKO ARHITEKTURO

Sintetična trava za urejanje krajine in prosti čas predstavlja največjo priložnost za oblikovalce, arhitekte in strokovnjake v industriji, ki iščejo element odličnosti v najbolj zahtevnih okoljih in želijo ustvariti zeleno mesto z atributi elegance in funkcionalnosti.