O PODJETJU

Smo podjetje, ki deluje na področju športnega inženiringa in se ukvarja s prodajo visokokvalitetne umetne trave evropskega proizvajalca za različne namene, tako za vrhunska športna kot tudi za rekreacijska igrišča. Naši zaposleni imajo dolgoletne izkušnje na tem strokovnem področju, v sklopu projektov pa ponujamo tudi nakup in izgradnjo športnih objektov. O nas si lahko več preberete na spletni strani: http://www.dbs-engineering.com/.

Za urejanje okolice in doma v ponudbi umetnih trav ponujamo travo različnih barv in kakovosti, ki izpolnjuje v zadnjem času vse večjo potrebo po tovrstnem proizvodu. Poleg prodaje nudimo tudi montažo in servisiranje v garancijskem in po garancijskem obdobju.

VIZIJA PODJETJA

Poudarjamo razvojno usmerjenost na vseh področjih športnega inženiringa. Z inovativnostjo in specializiranim znanjem naših zaposlenih ustvarjamo vedno višjo dodano vrednost sodobnemu potrošniku prilagojenih materialov za športno-rekreacijske centre in dom. S hitrim odzivanjem na tržne spremembe poskušamo zadovoljevati in presegati pričakovanja naših kupcev.

POSLANSTVO PODJETJA

Cilj podjetja je utrditi mednarodno prepoznavnost, povečati ugled podjetja in graditi na lastni konkurenčni prednosti, ki temelji na kakovosti, prilagodljivosti in inovativnosti.

Pri prodaji visokokvalitetne umetne trave sledimo modnim trendom, še posebej pa se na podlagi zbranega znanja posvečamo izboru materialov, ki so prijazni okolju, udobni in kakovostno izdelani. Oblikovalci in razvijalci umetne trave si prizadevajo ponuditi nov, lepo oblikovan, funkcionalen in cenovno konkurenčen izdelek skupaj z vsemi poprodajnimi oz. servisnimi storitvami.

Po dolgoletnih izkušnjah in uspešno zaključenih projektih si je podjetje pridobilo naslednje certifikate:SME Excellente - Certifikat poslovne odličnosti - marec 2014
SME Excellente - Certifikat poslovne odličnosti
(marec, 2014)

Sistem vodenja kakovosti ISO 9001:2008 - oktober, 2014
Sistem vodenja kakovosti ISO 9001:2008
(oktober, 2014)

Certifikat bonitetne odličnosti - marec, 2015
Certifikat bonitetne odličnosti
(marec, 2015)